Afegir a favorits

GASTRONOMIA I CUINA VALENCIANA

CASTELLÓ, VALÈNCIA I ALACANT
MONNÉ, TONI

IVA inclòs

Descripció
La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure p artit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d'interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tr adicional i cuina d'avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i quaranta recepte s escollides.

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsTRIANGLE POSTALS
2017
240 pàgines
Format: Bolsillo
ISBN: 9788484787020
Idioma: CATALÁN
Traductor: JORDÀ, JULI
Matèria: Gastronomia

TEMES